Lighting plan Entree Minervahuis Building

Lighting plan Lighting Plan Entree Minervahuis

As a follow-up from the lighting plan for the board rooms and canteen of “Van Traa Advocaten” we were asked to do the lighting for the staircase and entrance hall of the building in which their office is located. “het Minervahuis” on “de Meent in Rotterdam.
The office, situated on the fourth floor of the building was often overlooked by visitors and the staircase was very dark. So van Traa wanted an Eye catching lighting object to attract attention to their entrance and lighten up the staircase.

In style with the Industrial looking lighting plan we did for their office, we made a large cloud of aluminum, custom made fixtures we called the “Solid lampshade”. And this is the result!

This is a unique website which will require a more modern browser to work!

Please upgrade today!